Etiketmaskiner, etikettingsløsninger og vejning til produktionsindustri

Bent Nygaard Elektronik A/S producerer og leverer enkelte maskiner samt samlede End-of-Line systemløsninger inden for vejning og etikettering.

Vi har siden 1980 konstrueret og leveret egne maskiner til den danske fødevareindustri inden for kundespecifikke veje- og etiketteringsløsninger.

Vores sortimentet af maskiner og samlede systemløsninger er også velegnet til mere generel produktionsindustri, hvor der ønskes fleksible og kundetilpasset løsninger og minimal vedligeholdelse.

Hvad enten det er enkelte maskiner til den manuelle produktion, en eksisterende automatisk produktionslinje, eller der er behov for en samlet End-of-Line systemløsning, giver vi professionel vejledning og sparring – ganske uforpligtende.

Ved siden af vores eget sortiment af etiketteringsmaskiner har vi agentur på SATO og Labelmate, hvor vi kan tilbyde attraktive priser, vejledning og service.

På hjemmesiden finder De et udvalg af vores produktsortiment, ligesom vi hjælper med uforpligtende vejledning og tilbud på din konkrete opgave.

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye produkter og generelle nyheder, samt udsender nyhedsmails to-tre gange årligt.

Download her en oversigt over vores sortiment i printvenlig format (åbnes i ny fane) >> 

Generelle nyheder

Ingen indlæg fundet.

Produktnyheder

Nyt system til automatisk opvejning

Nyt system til automatisk opvejning med MID typegodkendt checkvejer CWM og efterfølgende bundetikettering. Læs mere og se systemet her >> ...
Læs Mere