Vejning, etikettering og totalløsninger til produktionsindustrien.

Bent Nygaard Elektronik A/S producerer og leverer enkelte maskiner samt samlede End-of-Line systemløsninger indenfor vejning og etikettering.

Vi har siden 1980 konstrueret og leveret egne maskiner til den danske fødevareindustri indenfor kundespecifikke veje- og etiketteringsløsninger.

Vores sortimentet af maskiner og samlede systemløsninger er dog også velegnet til den mere generelle produktionsindustri, hvor der ønskes fleksible og kundetilpasset løsninger samt et krav om minimal vedligeholdelse.

Hvad enten det er enkelte maskiner til den manuelle produktion, en eksisterende automatisk produktionslinje, eller der er behov for en samlet End-of-Line systemløsning, kan vi give vejledning og sparing – ganske uforpligtende.

Ved siden af vores eget sortiment af etiketteringsmaskiner har vi agentur på SATO og Labelmate, hvor vi kan tilbyde attraktive priser, vejledning og service.

På hjemmesiden vil De finde et udvalg af vores produktsortiment, ligesom vi gerne hjælper med uforpligtende vejledning og tilbud på den konkrete opgave.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med nye produkter og generelle nyheder, samt vi udsender nyhedsmails to-tre gange årligt.

Download en oversigt over vores sortiment i printvenlig format (åbnes i ny fane). Klik her >> 

Generelle nyheder

Tak for besøget!

På vegne af Bent Nygaard Elektronik A/S siger vi tak til alle, som besøgte stand L9360 på Foodtech 2018. Standen ...
Læs Mere

Produktnyheder

Video: Print og etikettering af folie i posepakker

Bent Nygaard Elektronik A/S har leveret en konstruktion til print og etikettering på folie i en posepakker. Folierammen er specielt ...
Læs Mere