Vejning, etikettering og totalløsninger til produktionsindustrien.

Bent Nygaard Elektronik A/S producerer og leverer enkelte maskiner samt samlede End-of-Line systemløsninger indenfor vejning og etikettering.

Vi har siden 1980 konstrueret og leveret egne maskiner til den danske fødevareindustri indenfor kundespecifikke veje- og etiketteringsløsninger.

Vores sortimentet af maskiner og samlede systemløsninger er dog også velegnet til den mere generelle produktionsindustri, hvor der ønskes fleksible og kundetilpasset løsninger samt et krav om minimal vedligeholdelse.

Hvad enten det er enkelte maskiner til den manuelle produktion, en eksisterende automatisk produktionslinje, eller der er behov for en samlet End-of-Line systemløsning, kan vi give vejledning og sparing – ganske uforpligtende.

Ved siden af vores eget sortiment af etiketteringsmaskiner har vi agentur på SATO og Labelmate, hvor vi kan tilbyde attraktive priser, vejledning og service.

På hjemmesiden vil De finde et udvalg af vores produktsortiment, ligesom vi gerne hjælper med uforpligtende vejledning og tilbud på den konkrete opgave.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med nye produkter og generelle nyheder, samt vi udsender nyhedsmails to-tre gange årligt.

Download en oversigt over vores sortiment i printvenlig format (åbnes i ny fane). Klik her >> 

Generelle nyheder

Foodtech 2018

Bent Nygaard Elektronik A/S deltager ved Foodtech 13. - 15. november 2018. Vi præsenterer et udvalg af vores kendte sortiment, ...
Læs Mere

Produktnyheder

Print Apply med SATO CL4NX

Bent Nygaard Elektronik A/S har konstrueret en automatisk påsætningsapplikator til SATO CL4NX industriprinter. Læs mere om løsningen her >> ...
Læs Mere