Vejning, etikettering og totalløsninger til produktionsindustrien.

Bent Nygaard Elektronik A/S producerer og leverer enkelte maskiner samt samlede End-of-Line systemløsninger indenfor vejning og etikettering.

Vi har siden 1980 konstrueret og leveret egne maskiner til den danske fødevareindustri. Dog giver vores sortimentet af produkter og samlede løsninger mulighed for etikettering og vejning til en lang række af industrier.

Vores ekspertise består i at konstruere specifikke løsninger til netop kundens behov. Hvad enten det er enkelte maskiner til en eksisterende produktionslinje eller en samlet End-of-Line systemløsning, har vi en løsning på opgaven.

Ved siden af vores eget sortiment af etiketteringsmaskiner har vi agentur på SATO og Labelmate, hvor vi kan tilbyde attraktive priser, vejledning og service.

På hjemmesiden vil De finde et udvalg af vores produktsortiment, ligesom vi gerne hjælper med uforpligtende vejledning og tilbud på den konkrete opgave.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med nye produkter og generelle nyheder, samt vi udsender nyhedsmails to-tre gange årligt.

Download en oversigt over vores sortiment i printvenlig format (åbnes i ny fane). Klik her >> 

Generelle nyheder

Ny hjemmeside lanceret

Ny hjemmeside med opdateret produktgrupper og information. Udover dette er vi blevet sikret med SSL protokollen, som sikrer vores kunders ...
Læs Mere
Loading...

Produktnyt

Etiketteringsløsning til koniske bøtter

Ny WA etiketteringsløsning til koniske bøtter med varierende størrelse. Løsningen er konstrueret med vores nye DS7120S etiketdispenser til fortrykte sideetiketter, ...
Læs Mere