Etiketmaskiner, etikettingsløsninger og vejning til produktionsindustri

Bent Nygaard Elektronik A/S producerer og leverer enkelte maskiner samt samlede End-of-Line systemløsninger inden for vejning og etikettering.

Vi har siden 1980 konstrueret og leveret egne maskiner til den danske fødevareindustri inden for kundespecifikke veje- og etiketteringsløsninger.

Vores sortimentet af maskiner og samlede systemløsninger er også velegnet til mere generel produktionsindustri, hvor der ønskes fleksible og kundetilpasset løsninger og minimal vedligeholdelse.

Hvad enten det er enkelte maskiner til den manuelle produktion, en eksisterende automatisk produktionslinje, eller der er behov for en samlet End-of-Line systemløsning, kan vi give vejledning og sparing – ganske uforpligtende.

Ved siden af vores eget sortiment af etiketteringsmaskiner har vi agentur på SATO og Labelmate, hvor vi kan tilbyde attraktive priser, vejledning og service.

På hjemmesiden vil De finde et udvalg af vores produktsortiment, ligesom vi hjælper med uforpligtende vejledning og tilbud på den konkrete opgave.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med nye produkter og generelle nyheder, samt udsende nyhedsmails to-tre gange årligt.

Download her en oversigt over vores sortiment i printvenlig format (åbnes i ny fane) >> 

Generelle nyheder

Ny hjemmeside lanceret

Ny hjemmeside med opdateret produktgrupper og information. Udover dette er vi blevet sikret med SSL protokollen, som sikrer vores kunders ...
Læs Mere
Loading...

Produktnyheder

Etiketteringsløsning til koniske bøtter

Ny WA etiketteringsløsning til koniske bøtter med varierende størrelse. Løsningen er konstrueret med vores nye DS7120S etiketdispenser til fortrykte sideetiketter, ...
Læs Mere