Vejning, etikettering og totalløsninger til produktionsindustrien.

Bent Nygaard Elektronik A/S producerer og leverer enkelte maskiner samt samlede End-of-Line systemløsninger indenfor vejning og etikettering.

Vi har siden 1980 konstrueret og leveret egne maskiner til den danske fødevareindustri. Dog giver vores sortimentet af produkter og samlede løsninger mulighed for etikettering og vejning til en lang række af industrier.

Vores ekspertise består i at konstruere specifikke løsninger til netop kundens behov. Hvad enten det er enkelte maskiner til en eksisterende produktionslinje eller en samlet End-of-Line systemløsning, har vi en løsning på opgaven.

Ved siden af vores eget sortiment af etiketteringsmaskiner har vi agentur på SATO og Labelmate, hvor vi kan tilbyde attraktive priser, vejledning og service.

På hjemmesiden vil De finde et udvalg af vores produktsortiment, ligesom vi gerne hjælper med uforpligtende vejledning og tilbud på den konkrete opgave.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med nye produkter og generelle nyheder, samt vi udsender nyhedsmails to-tre gange årligt.

Download en oversigt over vores sortiment i printvenlig format (åbnes i ny fane). Klik her >> 

Generelle nyheder

Ny medarbejder ansat

Som supplement til værksted og salg blev Peter Nygaard ansat pr. 01. marts 2017. Peter er uddannet som elektronikfagtekniker i ...
Læs Mere

Produktnyt

Etikettering af koniske bægre med PE etiketter

Ny løsning til etikettering rundt om koniske bægre. Bægrene får påsat PE etiket med et 300 DPI print i frit ...
Læs Mere