Agentur på SATO og Labelmate

Bent Nygaard Elektronik har agentur på fuldt produktsortiment fra SATO og Labelmate. 

Udover egne maskiner har vi agentur på hele SATO og Labelmates produktsortiment. Vores agenturer er nøje udvalgt og består af produkter, som kan supplere vores egen portefølje af maskiner.

 

SATO industriprintere

SATO hører til de største printerproducenter globalt og tilbyder yderst robuste og serviceminded printere til den industrielle produktion. Vi har haft agentur på hele SATOs produktsortiment i mange år, og kan tilbyde vejledning, support, reservedele og service.

Fx anvender vi ofte de forskellige SATO OEM printmoduler til vores etiketteringsløsninger afhængig af opgaven og kundespecifikationer.

 

Labelmate semi-automatiske dispensere og oprullere

Labelmate er et nyligt agentur, selvom vi har været forhandlere af den manuelle etiketdispenser LD100 igennem flere år.

Labelmate laver yderst pålidelige og simple produkter, som er tilpasset den manuelle produktion til påsætning og oprulning af etiketter.

 

Bænk- og bordvægte til den industrielle sektor

Til vores manuelle vejesystemer anvender vi kun vægte i den højeste kvalitet, hvilket polske RADWAG leverer.

RADWAG har vægte i mange størrelser og kapaciteter og kan direkte integreres med vores manuelle etiketprintere eller benyttes særskilt uden printer.

 

Læs mere om vores agenturer nedenfor, eller kontakt os i dag, hvis vi kan hjælpe med råd og vejledning til netop Deres opgave.

Læs mere om vores agentur her

Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.