Automatisk vægt- og prismærkning

Bent Nygaard Elektronik har egen produktion af samlede løsninger til automatisk opvejning og etikettering af fødevarer.

Løsningerne består af vores typegodkendte checkvejer, CWM-serien, samt en eller flere automatiske etiketprintere til printning og påsætning af vægt/prisvariabel etiket.

Et driftsprogram fra Bent Nygaard Elektronik håndterer ordrer og pakkespecifikationer på SQL baseret database samt etiketdesigns oprettes og vedligeholdes i det grafiske designprogram Codesoft.

De automatiske veje- og etiketteringsmaskiner kan leveres med rejectfunktion, således at produkter udenfor fastsatte grænser sorteres fra fx til en separat rullebane eller kasse.

Alle maskinerne i løsningen er fra egen produktion, hvilket gør løsningerne yderst fleksible, samt vi altid kan garantere hurtig service og support.

De nyeste modeller af checkvejerne er MID godkendte, EU certifikat DK0199.618

Vil De høre mere om vores automatiske vejesystemer eller har brug for vejledning, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

BNY etiketprinter model TH112e-TT

Den viste printere er vores nyeste etiketprinter, som både kan anvendes til termoetiketter samt printe på andre medier via transfer folie.

Printeren er en opgradering af vores velkendte TH112e-A, som stadig anvendes, hvis der ¨kun¨ skal printes på termoetiketter.

Vores automatiske etiketprintere kan leveres i både en højre- og venstrevendt version, som gør det muligt at benytte den til top- og bundetikettering uanset produktretning.

Alt afhængigt af produkt og placering kan printerne udstyres med forskellige automatiske applikatorer samt selve applikatoren kan føres frem ved fx. skift af printhoved, trådning, servicering m.v.

Den viste model leveres med 4″ printbredde og med 200 eller 300 dpi opløsning. Ved brug af transfer folie kan den printe på alle medier, lige fra alm. papirsetiketter til transparente plastetiketter uden fotomærke.

 

BNY typegodkendte checkvejere

Verificerbare checkvejere fra Bent Nygaard Elektronik A/S finder anvendelse, hvor der er krav om verificering for e- og opvejning.

Checkvejerne er godkendte hos Delta i henhold til MID direktivet. Verifikationerne udføres af FORCE, som en ekstra garanti for, at de lever op til tolerancekravene.

Alle de verificerbare checkvejere fra Bent Nygaard Elektronik A/S opfylder tolerancekravene efter EU Certificate DK0199.618 og må danne grundlag for e- og opvejning i hele EU.

Vi anvender vores verificerbar checkvejere enten som stand-alone eller som led i en totalløsning fra Bent Nygaard Elektronik A/S med efterfølgende etiketterings- og/eller rejektsystem.

– Typegodkendte checkvejere, CWM-serien

– Båndmål tilpasses de enkelte produkter

– Kapacitet fra 3 til 30 kg

– Integreret båndstrying

– Verificeres af Force på installationssted

 

citat ikon
Driftsikkerheden er imponerende, men skulle uheldet alligevel være ude, glæder vi os over, at Bent Nygaard Elektronik har den rigtige holdning til service og kundebetjening.
Svend Andersen, Mejerichef
Them Andelsmejeri
Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.