BNY industri maskiner i høj kvalitet

Bent Nygaard Elektronik har egen produktion af maskiner til industrien, herunder checkvejere, etiketdispensere og etiketprintere.

Vores sortiment af maskiner til etikettering og vejning består af automatiske etiketdispensere, etiketprintere og checkvejere til brug i industrien.

Maskinerne er udviklet og produceret i Løsning, så vi kan sammensætte dem til kundespecifikke løsninger og udvide systemet efter behov. Alle vores maskiner er udført i en konstruktion af rustfri stål og velegnet til brug i produktionsindustri, hvor der er strenge krav til bl.a. holdbarhed, betjening og funktionalitet.

Da vi selv producerer vores maskiner, kan vi tilpasse dem direkte efter kundens ønsker og produkter. Vi tilbyder maskiner som stand-alone til en eksisterende produktion eller de kan kombineres i forskellige systemløsninger tilpasset det aktuelle produkt.

Uanset hvilken løsning man vælger, garanterer vi produkter af høj kvalitet, som er udviklet og gennemtestet på eget værksted inden levering.

Læs mere om vores sortiment af maskiner nedenfor, eller kontakt os idag, hvis vi kan hjælpe med råd og vejledning til netop Deres opgave.

Maskiner af egen konstruktion

Maskiner fra Bent Nygaard Elektronik er kendetegnet ved, at de ikke ligner andre på markedet – de er ganske enkelt vores egen konstruktion.

Vi har været med siden printteknologien omkring thermal printhead blev introduceret i 1980, hvilket giver os over 40 års erfaring. På samme måde har vi udviklet vores etiketdispensere og serie af checkvejere – vi lytter til feedback fra vores kunder og tilpasser løbende vores maskiner.

Vores fokus er, at udvikle maskiner som kræver minimalt vedligehold, er præcise og stabile uanset funktionalitet samt kan udbygges når behovet opstår.

Alle vores maskiner er konstrueret, samlet og testet på vores værksted i Løsning mellem Horsens og Vejle, hvilket er Deres garanti for dansk kvalitet.

Af egne maskiner kan nævnes:

– Automatiske etiketdispensere

– Automatiske og manuelle etiketprintere

– Checkvejere, interne og typegodkendte

 

 

End-of-Line systemløsninger

Udover vores egne maskiner, tilbyder vi kundespecifikke ¨End-of-Line¨ løsninger hvad enten det angår vejning og/eller etikettering.

Igennem de seneste mange år har vi konstrueret mange forskellige løsninger til den danske produktionsindustri i et tæt samarbejde med kunden.

Hvad enten det drejer som om en samlet etiketteirngsløsning fra produkt til kasse- og palleniveau, samt opvejning og mærkning af diverse fødevarer.

Inden en produktion af maskinen udfærdiges et grundigt tegningsgrundlag i 3D, som fremvises kunden og giver mulighed for feedback og ændring på et meget tidligt stadie.

På denne måde minimerer vi fejlproduktioner og sikrer at kunden altid er opdateret med evt. rettelser til funktion og betjening.

Book et møde med vores salgsteam i dag, og hør mere om hvordan vi vil løse netop Deres opgave indenfor vejning og etikettering.

 

Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.