EU-certificeret checkvejere til industrien

Bent Nygaard Elektronik konstruerer og producerer checkvejere til brug i industrien med et primært fokus på fødevarebranchen.

Vi inddeler vores checkvejere i to hovedgrupper, henholdsvis CWI og CWM. Begge typer af checkvejere vejer dynamisk, dvs. mens produktet er i fremdrift over vægten, samt de har en konstruktion af rustfri stål og fødevaregodkendte komponenter.

CWM-serien finder anvendelse i produktioner, hvor produkter eller emballage skal mærkes efter pris/vægt og derfor skal overholde tolerancer jf. en typegodkendelse. Vores CWM-checkvejere er godkendt efter MID-direktivet, EU-certifikat DK0199.618 og må derfor danne grundlag til e- og opvejning i EU. For at sikre checkvejeren lever op til de givne tolerancekrav verificeres modellen altid på installationsstedet med de aktuelle produkter. Verifikationen udføres af Force Technology.

CWI-serien anvendes til intern vejning og proceskontrol, dvs. steder hvor der ikke er krav om verifikation. Selvom modellen ikke skal verificeres overholder den stadig de givne tolerancer ift. ovenstående MID-direktiv. Endvidere giver CWI-modellen større konstruktionsfrihed, da den ikke er underlagt nogen typegodkendelse.

Checkvejerne har en maks vejekapacitet fra 3 kg – 60 kg, 200 ppm, samt 3000 delinger.

Da vi tegner og samler checkvejerne in-house kan vi tilbyde meget kundespecifikke konstruktioner, da vi kan designe båndmål og linjehøjde efter kundens kravspecifikationer. Samtidig kan vi tilbyde diverse software til statistik og datahåndtering.

Se eksempler på vores checkvejere nedenfor og kontakt os i dag for uddybende information.

BNY checkvejer, CWM-serien.

Typegodkendt checkvejer med maks kapacitet 3 kg til 60 kg, 200 ppm.

Checkvejerne er godkendte hos Delta i henhold til MID direktivet. Verifikationerne udføres af FORCE, som en ekstra garanti for, at de lever op til tolerancekravene.

Alle verificerbare checkvejere fra Bent Nygaard Elektronik A/S opfylder tolerancekravene efter EU Certificate DK0199.618 og må danne grundlag for e- og opvejning i hele EU.

Vi anvender vores verificerbar checkvejere enten som stand-alone eller som led i en totalløsning fra Bent Nygaard Elektronik A/S med efterfølgende etiketterings- og/eller rejektsystem.

Modellen vist på billedet er vores ¨standard¨ 03/06 kg model med indløbs-, veje- og udløbsbånd. Fremløbsretning og båndmål efter kundespecifikationer.

Ofte sættes maskinen sammen med vores etiketprintere som sammen udgør et samlet system til automatisk vægt/prismærkning.

Kontakt os her for uddybende information samt datablad på maskinen.

BNY checkvejer, CWI-serien.

Dynamisk checkvejer med stor konstruktionsfrihed.

Interne checkvejere fra Bent Nygaard Elektronik A/S finder anvendelse, hvor der ikke er krav om verificerbar vejning, fx ved intern kontrol for fyldningsfejl, produktionsstatistik, proceskontrol og feedback m.v.

Vi har en stor konstruktionsfrihed, da vi ikke skal tage hensyn til typegodkendelser, men alligevel overholder vores interne checkvejere samme tolerancekrav, som der stilles til de verificerbare checkvejere for dynamisk e- og opvejning, herunder R51 og MID direktivet. Brug evt. en CWI checkvejer til fyldningskontrol af kasser med efterfølgende reject eller intern optimering/statistik af jeres produktion.

Vores sortiment af interne checkvejere spænder bredt og nedenfor ses eksempler på interne checkvejere og systemer med vejeområde fra maks 3 kg til 60 kg, 3000 delinger.

Kontakt os her for uddybende information samt datablad på maskinen.

citat ikon
Driftsikkerheden er imponerende, men skulle uheldet alligevel være ude, glæder vi os over, at Bent Nygaard Elektronik har den rigtige holdning til service og kundebetjening.
Svend Andersen, Mejerichef
Them Andelsmejeri
Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.