BNY etiketprintere til industrielt brug

Bent Nygaard Elektronik A/S har beskæftiget sig med termo etiketprintere siden printteknologien omkring thermal printhead blev introduceret i 1980.

Vi har egen produktion af etiketprintere, og ligesom vores andre maskiner bliver de udviklet, samlet og testet på vores adresse i Løsning.

Etiketprinterne er direkte designet til brug i fødevareindustrien, hvorfor de har en kapsling i rustfri stål og et chassis i aluminium. Da vi selv udvikler og konstruerer vores etiketprintere, kan software i printeren tilpasses, således at kunden får præcis den ønskede funktionalitet.

Vores egen serie af etiketprintere omfatter to versioner, henholdsvis ¨manuelle¨ og ¨automatiske¨ etiketprintere.

Forskellen mellem de to versioner er, at ved de ¨manuelle¨ skal operatøren selv påsætte etiketten efter den er printet og de ¨automatiske¨ er kendetegnet ved, at de har en applikator som automatisk printer og påsætter etiketten på produktet, heraf navnet, Print (&) Apply.

Fælles for de to printerversioner er en printbredde op til maks. 6″ (152 mm) samt en printopløsning på 203 eller 305 DPI, ligesom de kan leveres med intern hukommelse til lagring af flere tusinde etiketter.

Læs mere om forskellen mellem de to versioner herunder, eller kontakt os for yderligere information.

BNY manuel etiketprinter

Robuste termo-etiketprintere med kundetilpasset software og funktionalitet. 

Vores manuelle etiketprintere henvender sig til mindre produktioner, hvor etiketterne bliver påsat ved manuel betjening.

Etiketprinterne er designet til brug i industri og giver kunden mulighed for tilpasning af specifikke krav og funktionaliteter. De leveres som standard et termo-printhoved med en opløsning på 203 eller 305 dpi samt en maks. printhastighed på 150 mm/sek. uanset tekstmængden.

– Kraftig aluminiumkonstruktion med kapsling i rustfri stål

– Print etiketter op til 6”, printhastighed 150 mm/sek. (4” model)

– Betjeningspanel med funktionstaster og numerisk tastatur

– Seriel eller LAN interface

– Snitflade til industrivægt, håndskanner m.m.

– (Option) Integreret modul til lagring af etiketter

– (Option) Kabinet med udtræk til brug i våde omgivelser

– Driverkompatibel med Codesoft og Nicelabel

BNY Print Apply etiketprinter

Print og påsæt automatisk etiketten på produkt eller amballage med vores nyeste etiketprinter.

Vores automatiske termo transfer etiketprintere henvender sig til den automatiserede produktion, hvor etiketterne automatisk bliver påsat produktet/emballagen.

Fordelene ved en automatisk etiketprinter en mulighed for at påsætte aktuel etiket, heraf benævnelsen Print & Apply.

Den nyeste version af vores automatiske etiketprinter har et væld af nye funktioner. Blandt andet kan den printer på alle typer af medier, herunder papir og transparente plast (PE) etiketter ved brug af transfer folie.

Etiketprinterne monteres en automatisk etiketapplikator, som bestemmes ud fra opgaven. Vi har lavet et standardbeslag som passer til alle vores applikatorer. Via pneumatik føres den automatiske applikator væk fra printeren, hvilket giver god plads til skift af etiket- og folieruller samt service.

– Print på alle slags medier via transfer folie

– Højre eller venstrevendte modeller

– Kraftig aluminium konstruktion med kapsling i rustfri stål

– Op til 4” printbredde, 150 mm/sek

– Printopløsning 203 eller 305 dpi.

– Fire linjers display og betjeningsterminal via vores ST5

citat ikon
Driftsikkerheden er imponerende, men skulle uheldet alligevel være ude, glæder vi os over, at Bent Nygaard Elektronik har den rigtige holdning til service og kundebetjening.
Svend Andersen, Mejerichef
Them Andelsmejeri
Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.