Etiketmaskiner til produktions- og fødevareindustri

Bent Nygaard Elektronik A/S har egen produktion af etiketmaskiner, herunder etiketdispensere og etiketprintere til selvklæbende etiketter.

Vores sortiment af maskiner til etikettering er både enkelte maskiner og samlede totalløsninger. Maskinerne er udviklet og produceret i Løsning, så vi kan sammensætte dem til kundespecifikke løsninger og udvide systemet efter behov. Alle etiketmaskiner er udført i en konstruktion af rustfri stål og velegnet til brug i produktionsindustri, hvor der er strenge krav til bl.a. holdbarhed, betjening og funktionalitet. Da vi selv producerer vores maskiner, kan vi tilpasse dem direkte efter kundens ønsker og produkter. Vi tilbyder maskiner som stand-alone til eksisterende produktion eller de kan kombineres i forskellige systemløsninger tilpasset den aktuelle produktion.

Uanset hvilken løsning man vælger, garanterer vi produkter af høj kvalitet, som er udviklet og gennemtestet på eget værksted inden levering.

BNY etiketprintere

Etiketprinterne er egen produktion og har som standard 203 eller 305 DPI termo printhoved (4″ udgaven). Printerne kan anvendes som manuelle bordprintere eller Print Apply med automatisk etiketpåsætning, og anvendes ofte i kombination med en bænkvægt, som sammen udgør et manuelt vejesystem, eller i kombination med vores typegodkendte checkvejer som et samlet system til automatisk opvejning og etikettering.

BNY etiketdispensere

Etiketdispenserne er også fra vores egen produktion og konstrueret til påsætning af selvklæbende etiketter med en bredde op til 6″ (152 mm). Dispenserne leveres med eller uden trykværk, alt afhængig af opgaven. Vi anvender vores eget termo-trykværk eller SATOs printmoduler til frit print på hele etiketten. Til print på folie eller simpel dato/batch-mærkning anvendes de nyeste TTO-printere fra DataFlex. Ofte sættes maskinerne sammen i etiketteringsløsninger, som kan etikettere flere sider eller rundt om med et produkt på samme linje. Vi står for hele den mekaniske og elektriske konstruktion og har gennem årene udviklet flere løsninger, som kan løse langt de fleste opgaver. Se mere under vores etiketteringsløsninger >>

SATO og Labelmate

Udover egne maskiner har vi agentur på hele SATO og Labelmates produktsortiment. Vores agenturer er nøje udvalgt og består af produkter, som kan supplere vores egen portefølje af maskiner.

Fx anvender vi ofte SATOs OEM printmoduler til vores etiketteringsløsninger, når der skal printes på andre medier end termoetiketter. Udover printmodulerne sælger og servicerer vi SATO etiketprintere såsom CL4NX, CL6NX og reservedele hertil.

Labelmate er et nyligt agentur, selvom vi har været forhandlere af den manuelle etiketdispenser LD100 igennem flere år. Labelmate laver yderst pålidelige og simple produkter, som er tilpasset den manuelle produktion til påsætning og oprulning af etiketter.

Software – Codesoft

Til oprettelse og redigering af etiketter anvender vi designprogrammet Codesoft, som understøtter drivere til vores etiketprintere og SATOs industriprintere og OEM printmoduler. Ofte kombinerer vi Codesoft med vores egne udviklede driftsprogrammer, så kunden får den mest intuitive betjening af vores maskiner. Derudover har vi vores egne fjernterminaler, som vi tilpasser det enkelte system. Vi tilbyder software lige fra den enkelte “printetiket”-løsning til en større samlet løsning med integration af kundens ERP system, databaser m.m.

Mangler I en print- eller etiketteringsløsning, eller er der generelle spørgsmål til vores produkter, så kontakt os her >>