Etiketmaskiner til produktionsindustrien

Bent Nygaard Elektronik A/S har egen produktion af etiketmaskiner, herunder etiketdispensere og etiketprintere til selvklæbende etiketter.

Vores sortiment af maskiner til etikettering, omhandler både enkelte maskiner samt samlede totalløsninger.

Maskinerne er udviklet og produceret på adressen i Løsning, hvilket gør, at vi kan sammensætte dem til kundespecifikke løsninger og udvide systemet efter behov.

Generelt om vores maskiner

Alle vores etiketmaskiner er udført i en konstruktion af rustfri stål og velegnet til brug i produktionsindustrien, hvor der er strenge krav til bl.a. holdbarhed, betjening og funktionalitet. Da vi selv producerer vores maskiner kan vi tilpasse dem direkte efter kundens ønsker og produkter.

Vi tilbyder maskinerne som stand-alone til en eksisterende produktion, eller de kan kombineres i forskellige systemløsninger tilpasset den aktuelle produktion.

Uanset hvilken løsning man vælger, garanterer vi produkter af høj kvalitet, som er udviklet og gennemtestet på eget værksted inden levering.

BNY etiketprintere

Etiketprinterne er fra egen produktion og har som standard 203 eller 305 DPI termo printhoved (4″ udgaven). Printerne kan anvendes som manuelle bordprintere eller som Print Apply med automatisk etiketpåsætning.

De anvendes ofte i kombination med en bænkvægt som sammen udgør et manuelt vejesystem, eller til i kombination med vores typegodkendte checkvejer som et samlet system til automatisk opvejning og etikettering.

BNY etiketdispensere

Etiketdispenserne er, ligesom etiketprinterne, fra vores egen produktion. Maskinerne er konstrueret til påsætning af selvklæbende etiketter med en bredde op til 6″ (152 mm).

De leveres med eller uden trykværk, alt afhængig af opgaven. Vi anvender vores eget termo trykværk eller SATOs printmoduler til frit print på hele etiketten. Til print på folie eller simpel dato/batch mærkning anvendes de nyeste TTO printere fra DataFlex.

Ofte sættes maskinerne sammen i etiketteringsløsninger, som kan etikettere flere sider, eller rundt om, et produkt på samme linie. Vi står for hele den mekaniske og elektriske konstruktion og har gennem årene udviklet flere løsninger, som kan løse lagt de fleste opgaver. Se mere under vores etiketteringsløsninger >>

Agenturer

Udover egne maskiner har vi agentur på hele SATO og Labelmates produktsortiment. Vores agenturer er nøje udvalgt og består af produkter, som kan supplere vores egen portefølje af maskiner.

Fx. anvender vi ofte SATOs OEM printmoduler til vores etiketteringsløsninger, når der skal printes på andre medier end termoetiketter. Udover printmodulerne sælger og servicerer vi SATO etiketprintere såsom CL4NX, CL6NX samt reservedele hertil.

Labelmate er et nyligt agentur, selvom vi har været forhandlere af den manuelle etiketdispenser LD100 igennem flere år. Labelmate laver yderst pålidelige og simple produkter, som er tilpasset den manuelle produktion til påsætning og oprulning af etiketter.

Software

Til oprettelse og redigering af etiketter har vi igennem mange år anvendt designprogrammet Codesoft, som understøtter drivere til vores etiketprintere samt SATOs industriprintere og OEM printmoduler.

Ofte kombinerer vi Codesoft med vores egne udviklet driftsprogrammer, således at kunden får den mest intuitive betjening af vores maskiner. Endvidere har vi vores egne fjernterminaler, som vi tilpasser det enkelte system.

Vi tilbyder software lige fra den enkelte ¨print etiket¨ løsning til den støre samlede løsning med integration af kundens ERP system, databaser m.m.

Står De og mangler en print- eller etiketteringsløsning eller er der generelle spørgsmål til vores produkter, så kontakt os her >>