Bent Nygaard Elektronik A/S
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

BNY etiketprintere til industrielt brug

Bent Nygaard Elektronik A/S har beskæftiget sig med termo etiketprintere siden printteknologien omkring thermal printhead blev introduceret i 1980.

Vi har egen produktion af etiketprintere, og ligesom vores andre maskiner, bliver de udviklet, samlet og testet på vores adresse i Løsning.

Etiketprinterne er direkte designet til brug i fødevareindustrien, hvorfor de har en kapsling i rustfri stål og et chassis i aluminium.

Da vi selv udvikler og konstruerer vores etiketprintere, kan software i printeren tilpasses, således at kunden får præcis den ønskede funktionalitet.

Vores egen serie af etiketprintere omfatter to versioner:

Manuelle etiketprintere

Anvendes i mindre produktioner, hvor vejning, etikettering og påsætning sker ved manuel betjening.

De manuelle etiketprintere kan endvidere bygges ind i et rustfrit kabinet med udtræk, som giver bedre beskyttelse i våde omgivelser, samt kabinettet kan lukkes helt ved rengøring.

Etiketprinterne sættes ofte sammen med en industrivægt og udgør dermed et manuelt vejesystem, som kan anvendes til pris- og/eller vægtmærkning i mindre produktioner.

Automatiske etiketprintere

De automatiske etiketprintere er kendetegnet ved, at der er påsat en applikator, som automatisk påsætter en printet etiket på produktet, når produktet føres forbi etiketprinteren via et transportbånd, også kaldet Print Apply.

Print Apply anvendes ofte sammen med vores automatiske checkvejere til påsætning af vægt/pris variable etiketter på hvert enkelt produkt, heraf navnet automatisk opvejning og etikettering. 

Vi har gennem årerne udviklet flere varianter af applikatorer, bl.a. påsætter vi etiketter med en stempelapplikator, som kan justeres i slagstyrke og dermed påsætte etiketter på alt fra tomater til hårde papkasser.

Udover stempelapplikatoren kan vi påsætte etiketten med luft, via et vakuumbånd, eller en speciel udviklet galvapplikator – den automatiske applikator vælges alt efter opgave.

Generelt om etiketprinterne

Fælles for de to printerversioner er en printbredde op til maks. 6″ (152 mm) samt en printopløsning på 203 eller 305 DPI, ligesom de kan leveres med intern hukommelse til lagring af flere tusinde etiketter.

Etiketprinteren styres fra et betjeningspanel på fronten, hvor alle indstillinger og valg af etiket styres. Hvis opgaven kræver det, kan vi endvidere flytte betjeningspanelet op i låget på printeren for at lette betjeningen.Det kan fx. være en fordel, hvis etiketprintere monteres lodret for sideetikettering på fx. kasser.

Da vi selv udvikler printerne, og dermed softwaren, kan vi tilbyde kundetilpasset printerfunktioner, samt egne Windows baseret driftsprogrammer til kommunikation med printerne.

Til oprettelse af etiket layout anvender vi Codesoft fra Teklynx. Codesoft gør det nemt at oprette etiketter med grafik, tekst, stregkoder m.m.

Med vores egne driftsprogrammer kan vi flette et etiketlayout i Codesoft med fx. et simpelt Excel regneark eller en større SQL database.

Har De brug for vejledning omkring valg af printer, spørgsmål, eller ønsker en demonstration af printeren, så kontakt os her >>