Automatiske etiketdispensere til selvklæbende etiketter

Bent Nygaard Elektronik A/S har egen produktion af etiketdispensere, som er konstrueret til stabil og sikker påsætning af selvklæbende etiketter i industrien.

Vores etiketdispensere er konstrueret og samlet på adressen i Løsning, hvilket er Deres garanti for dansk kvalitet.

Kendetegnet ved vores etiketdispensere er stor driftsstabilitet, høj gentagelses præcision, nem betjening og minimalt vedligehold.

Modellerne konstrueres i to udgaver; DS7- og DS8-serien:

DS7-serien til fortrykte etiketter, med eller uden trykværk.

DS7-serien leveres i to udgaver, en 4″ og 6″ udgave. Serien er velegnet til fortrykte etiketter, samt den kan suppleres med trykværk til simpel dato/batch-mærkning.

Vi anvender TTO trykværk i intermitterende eller kontinuert drift. Trykværket anvendes til direkte print på fx folie eller simpel mærkning på fortrykte etiketter.

DS8-serien til fuld print på etiketter.

DS8-serien leveres i en 4″ udgave og kommer som standard med et BNY 300 DPI termotrykværk, som kan printe på hele etiketarealet i et frit etiketdesign.

Alternativt kan den leveres med et SATO OEM printmodul, som gør det muligt at printe på alle slags medier via transferfolie.

Generelt om etiketdispenserne.

Etiketdispenserne opdateres løbene efter feedback fra vores kunder og egen know-how så vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste og mest pålidelige maskiner.

Tilbehørsprogrammet til dispenserne omfatter bl.a. encoder til hastighedregulering og højdejustering, robuste standere, spindler og diverse sensorer, som giver mulighed for visuel indikation af status.

Hvis standard dispenserings funktionen ikke er hensigtsmæssig til den aktuelle opgave, kan etiketdispenserne monteres med en automatisk applikator, som giver den mest optimale påsætning af etiketten.

Vi sammensætter ofte en eller flere etiketdispensere til en samlet etiketteringsløsning, som påsætter etiketter på valgfri side(r), eller rundt om, et produkt.

Se vores etiketteringsløsninger ved at klikke her >>

Læs mere ved at klikke på billederne nedenfor, eller kontakt os, hvis der er spørgsmål eller brug for vejledning.

Kontakt os her >>