Automatisk etiketdispenser til selvklæbende etiketter

Bent Nygaard Elektronik A/S har egen produktion af etiketdispensere, konstrueret til stabil og sikker påsætning af selvklæbende etiketter i industrien.

Vores etiketdispensere er konstrueret og samlet hos os i Løsning, hvilket er Deres garanti for dansk kvalitet.

Kendetegnet ved vores etiketdispensere er stor driftsstabilitet, høj gentagelsespræcision, nem betjening og minimalt vedligehold.

Modellerne konstrueres i to udgaver: DS7- og DS8-serie

DS7-serie til fortrykte etiketter med eller uden trykværk

DS7-serien leveres i to udgaver, en 4″ og 6″ udgave, velegnet til fortrykte etiketter, og kan suppleres med trykværk til simpel dato/batch-mærkning.

Vi anvender TTO trykværk i intermitterende eller kontinuert drift. Trykværket anvendes til direkte print på fx folie eller simpel mærkning på fortrykte etiketter.

DS8-serie til fuld print på etiketter

DS8-serien leveres i en 4″ udgave med et BNY 300 DPI termotrykværk som standard, der kan printe på hele etiketarealet i et frit etiketdesign.

Alternativt kan den leveres med et SATO OEM printmodul, som gør det muligt at printe på alle slags medier via transferfolie.

Etiketdispensere i højeste kvalitet

Etiketdispenserne opdateres løbene efter feedback fra vores kunder og egen know-how, så vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste og mest pålidelige maskiner.

Tilbehørsprogrammet til etiketdispensere omfatter bl.a. encoder til hastighedsregulering og højdejustering, robuste standere, spindler og diverse sensorer, som giver mulighed for visuel indikation af status.

Hvis standard dispenseringsfunktionen ikke er hensigtsmæssig til den aktuelle opgave, kan etiketdispenserne monteres med en automatisk applikator, som giver den mest optimale påsætning af etiketten.

Vi sammensætter ofte en eller flere etiketdispensere til en samlet etiketteringsløsning, som påsætter etiketter på valgfri side(r) eller rundt om et produkt.

Se vores etiketteringsløsninger ved at klikke her >>

Læs mere ved at klikke på billederne nedenfor, eller kontakt os, hvis der er spørgsmål eller brug for vejledning.

Kontakt os her >>