SATO etiketprintere og printløsninger

SATO hører til de største printerproducenter globalt og leverer kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Bent Nygaard Elektronik A/S har agentur på hele SATOs portefølje og kan supplere med stor erfaring og know-how til valg af den rigtige printløsning.

SATO etiketprintere

De nyeste SATO etiketprintere til industriel brug er kendetegnet ved brugervenlig betjening, etiketruller op til 10″ (254 mm) i diameter, multisprog og Windows drivere. Printerne understøtter USB og LAN interface som standard og kan tilbydes med trådløst netværk (WLAN) som option. 4″ modellen (CL4NX) kan leveres med 203, 305 eller 609 dpi og 6″ modellen (CL6NX) i 203 eller 305 DPI.

Vi kan også tilbyde en low-cost Print Apply løsning med vores egen applikator monteret på en CL4NX dispenserende model. Løsningen gør det muligt automatisk at påsætte etiketter på op til 100 x 150 mm. på kasser fx over et eksisterende transportbånd.

OEM printmoduler

Udover etiketprinterne anvender vi SATOs OEM printmoduler til vores 4″ etiketdispenser DS8120, ligesom printmodulerne kan indgå som delkomponent i vores mærkningskoncept til automatisk palleetikettering. Printmodulerne gør det muligt at printe på alle slags medier via termo transfer folie. Printmodulet vælges ud fra den aktuelle opgave. Se mere om printmodulerne fra SATO her >>

Tilbehør og design software – Codesoft og Nicelabel

Alle etiketprintere og printmoduler understøtter designprogrammerne Codesoft og Nicelabel, som vi forhandler og supporter. Programmerne gør det muligt at oprette og designe etiketter i forskellige formater, og der kan indsættes grafik direkte fra billedefiler, printes stregkoder m.m. Vi kan tilbyde en samlet pakkeløsning med både SATO etiketprinter, bærbar/stationær PC og SATOs opruller RWG til en fordelagtig pris. Systemet leveres installeret, testet og klar til brug.

Reservedele

Vi har altid de mest brugte reservedele til SATOs etiketprintere, herunder printhoveder, trækmekanik m.m. Hvis den nødvendige reservedel ikke er på lager, kan vi skaffe den hjem i løbet af 1-2 hverdage.

Er der spørgsmål til vores sortiment eller brug for vejledning omkring valg af den rigtige etiketprinter, så kontakt os endelig her >>