Etiketteringsløsninger

Vi konstruerer og leverer samlede mærknings- og etiketteringsløsninger tilpasset kundens produkter og emballage.

Bent Nygaard Elektronik A/S har mange års erfaring med udvikling, konstruktion og levering af samlede mærknings- og etiketteringsløsninger til produktionsindustrien. Vi udvikler altid vores systemer i tæt samråd med kunderne, så de får præcis den ønskede funktionalitet. Inden maskinerne sættes i produktion, bliver der udfærdiget en 3D tegning, så evt. fejl og mekaniske tilpasninger allerede opdages i den indledende fase.

Systemerne er sammensat af vores enkelte etiketdispensere, som kan ses under Etiketmaskiner. Etiketmaskinerne monteres på et transportbånd med tilhørende styring, mekanik m.m., som er tilpasset in-house efter kravspecifikationer fra kunden.

Da vi selv laver og supporterer vores maskiner, tilbyder vi yderst fleksible og kundetilpassede løsninger, som sikrer vores kunder værdi i form af nem og intuitiv betjening, minimal vedligehold, mulighed for udvidelse af systemet og en sikker ROI.

Af samme årsag binder vi ikke vores kunder til faste og dyre servicekontrakter, men tilbyder en valgfri serviceaftale ud fra det aktuelle system. Serviceaftalen angiver det udførte arbejde, materialeforbrug og anvendte timer, så kunden altid kan følge med i det udførte arbejde. Når aftale først er indgået, kan den til enhver tid bringes til ophør.

Igennem de seneste 40 år har vi udviklet mange mærkningsløsninger, som er meget udbredte i den danske fødevareindustri. Se et udvalg af vores mærkningsløsninger på produkt- og emballageniveau nedenunder.

Hvis ikke vi har en løsning til netop jeres produkt, tilbyder vi et uforpligtende budgettilbud og bidrager med rådgivning og know-how om mulighederne.

 Kontakt os her >>    

Produktmærkning

Kasse- og palleetikettering