Samlede mærknings- og etiketteringsløsninger

Vi konstruerer og leverer samlede mærknings- og etiketteringsløsninger tilpasset kundens produkter og emballage.

Bent Nygaard Elektronik har mange års erfaring med udvikling, konstruktion og levering af samlede mærknings- og etiketteringsløsninger til produktionsindustrien. Vi udvikler altid vores systemer i tæt samråd med kunderne, så de får præcis den ønskede funktionalitet. Inden maskinerne sættes i produktion, bliver der udfærdiget en 3D tegning, så evt. fejl og mekaniske tilpasninger allerede opdages i den indledende fase.

Systemerne er sammensat af vores enkelte etiketdispensere. Etiketmaskinerne monteres på en konstruktion af rustfri stål og med tilhørende styring, mekanik m.m., som er tilpasset in-house efter kravspecifikationer fra kunden.

Da vi selv laver og supporterer vores maskiner, tilbyder vi yderst fleksible og kundetilpassede løsninger, som sikrer vores kunder værdi i form af nem og intuitiv betjening, minimal vedligehold, mulighed for udvidelse af systemet og en sikker ROI.

Hvis ikke vi har en løsning i vores faste produktsortiment, som passer til netop Deres produkt, tilbyder vi et uforpligtende tilbud og bidrager med rådgivning og know-how om mulighederne for en tilpasset mærknings- og etiketteringsløsning. Kontakt os i dag, så vi i samråd kan finde den optimale løsning på problemstillingen.

Læs mere om vores forskellige løsninger

Mere end 40 års erfaring

Bent Nygaard Elektronik har mere end 40 års erfaring med udvikling, konstruktion og levering af kundespecifikke etiketteringsløsninger til produktionsindustrien.

Vores løsninger er nøje tilpasset den enkelte produktion, hvor vi har særligt fokus på funktionalitet, brugervenlighed og stabilitet.

Ved at anvende vores egne maskiner, kan vi imødekomme kunden med de ønsker og kravspecifikationer, som er gældende for den aktuelle opgave.

Ved enhver opgave, uanset størrelse, vejleder vi kunden i forskellige løsningsmuligheder samt giver et uforpligtende tilbud på en samlet løsning.

Fleksible serviceaftaler

Vores etiketteringsløsninger er konstrueret med komponenter i høj kvalitet og vi ved, at de holder i mange år. En etiketteringsløsning, som ofte kører mange tusinde etiketter i løbe af en dag, bliver dog slidt og skal med jævne mellemrum serviceres. Vi har ikke dyre og kompliceret serviceabonnementer, men tilbyder alle vores kunde en fleksibel serviceaftale.

En serviceaftale fra Bent Nygaard Elektronik tager udgangspunkt i det enkelte system og kan altid til- og fravælges. Vores tekniker udfører service på aftalt tidspunkt og noterer brugte materialer samt timeforbrug, hvilket efterfølgende fremsendes så kunden altid kan følge med i det udførte arbejde.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende overslag på netop jeres system fra Bent Nygaard Elektronik.

citat ikon
Driftsikkerheden er imponerende, men skulle uheldet alligevel være ude, glæder vi os over, at Bent Nygaard Elektronik har den rigtige holdning til service og kundebetjening.
Svend Andersen, Mejerichef
Them Andelsmejeri
Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.