Etiketteringsløsninger fra Bent Nygaard Elektronik A/S.

Vi konstruerer og leverer samlede mærknings- og etiketteringsløsninger, som er tilpasset kundens produkter og emballage.

Ved Bent Nygaard Elektronik A/S har vi mange års erfaring med udvikling, konstruktion og levering af samlede mærknings- og etiketteringsløsninger til produktionsindustrien.

Vi udvikler altid vores systemer i tæt samråd med kunderne, så de får præcis den ønskede funktionalitet.

Inden maskinerne bliver sat i produktion, bliver der udfærdiget en 3D tegning, således at evt. fejl og mekaniske tilpasninger allerede opdages i den indledende fase.

Systemerne er sammensat af vores enkelte etiketdispensere, som kan ses under afsnittet ¨Etiketmaskiner¨.

Etiketmaskinerne bliver monteret på et transportbånd med tilhørende styring, mekanik m.m., som er tilpasset in-house efter kravspecifikationer fra kunden.

Da vi selv laver og supporterer vores maskiner, kan vi tilbyde yderst fleksible og kundetilpasset løsninger, som sikrer vores kunder værdi i form af nem og intuitiv betjening, minimalt vedligehold, mulighed for udvidelse af systemet samt en sikker ROI.

Af samme årsag binder vi ikke vores kunder til faste og dyre servicekontrakter men tilbyder en valgfri serviceaftale ud fra det aktuelle system. Serviceaftalen angiver det udførte arbejde, materialeforbrug og anvendte timer. således at kunden altid kan følge med i det udførte arbejde. Når aftale først er indgået, kan den til enhver tid bringes til ophør.

Igennem de seneste 40 år har vi udviklet mange mærkningsløsninger, som er meget udbredte i den danske fødevareindustri.

Se et udvalg af vores mærkningsløsninger på produkt- og emballageniveau nedenunder.

Hvis ikke vi har en løsning til netop Deres produkt, laver vi gerne et ganske uforpligtende budgettilbud og bidrager selvfølgelig rådgivning og know-how omkring mulighederne.

 Kontakt os her >>    

Produktmærkning

Kasse- og palleetikettering