Topetikettering af flade pakninger
Bundetikettering af flade pakninger
Redundans 2

Påsætning af selvklæbende top- eller bundetiket

Automatisk påsætning af etiket på top eller bund af et produkt. Print direkte på produktionslinjen eller anvend fortrykte etiketter.

Ved Bent Nygaard Elektronik A/S producerer vi vores maskiner, så de passer direkte til kundens behov og produkter, hvorved vi sikrer den bedst mulige løsning og kapacitet.

Vores systemløsning til automatisk påsætning top- eller bundetiket består af en etiketdispenser monteret over, eller under, et motordrevet transportbånd. Transportbåndet vælges efter produkttype og laves i fødevaregodkendte materialer. Hvis der er brug for specielle indløbs- eller udløbsbånd, samt en evt. foldning af etiketten omkring produktet, har vi også løsninger klar til dette.

Etiketdispenserne er fra egen produktion. Vores DS7-serie til fortrykte etiketter, evt. med et trykværk til dato/batchmærkning, eller vores DS8-serie til frit print på hele etiketarealet direkte på produktionslinjen.

Med en etiketteringsløsning fra Bent Nygaard Elektronik A/S er De sikret en stabil etikettering samt et system, hvor kun minimal service og vedligehold er påkrævet.

Vi leverer den samlede løsning, hvilket betyder, at kunden kun skal forholde sig til én leverandør hvad angår maskiner, mekanik, software og service.

Se eksempler af vores etiketteringsløsninger til venstre og nedenfor.

Har De brug for vejledning til at vælge det rigtige system, eller andre spørgsmål, så kontakt os via nedenstående link.

 Kontakt os her >>    


  • Automatisk top- eller bundetikettering
  • Fortrykte etiket med dato/batchmærkning, DS7-serien
  • Print i et frit etiketlayout fra Codesoft eller Nicelabel, DS8-serien
  • Konstrueret ud fra opgaven
  • Designet til brug i fødevareindustrien
  • Bunddispenser leveres som standard med udtræk og betjeningspanel over bånd
  • Stort tilbehørsprogram

Nyeste maskiner til automatisk top- eller bundetikettering