Opvejning af produkter, automatiske eller manuelle systemer

Vi leverer kundespecifikke løsninger indenfor opvejning og etikettering.

Bent Nygaard Elektronik har leveret forskellige løsninger indenfor automatisk og manuel opvejning og etikettering. Ved at kombinere vores checkvejere og printere fra egen produktion kan vi nøje tilpasse de enkelte systemer til kundens behov.

Den automatisk opvejning og etikettering henvender sig til kunder med en større og mere automatiseret produktion, hvor produkterne afleveres til vores system via et transportbånd – ofte i direkte forlængelse af fx en flowpakker.

Til opgaverne anvender vi vores egen serie af typegodkendte checkvejere og etiketprintere. Hele processen fra vejning til etikettering foregår dynamisk (mens produktet er i bevægelse) og gør det muligt at opveje og etikettere ved høje kapaciteter.

Til mindre produktioner har vi manuelle vejesystemer, hvor hele processen med vejning og etikettering sker manuelt. Systemet er sammensat af vores egen termoprinter samt en kvalitets industrivægt tilpasset opgaven.

Uanset hvilken løsning der ønskes tilbud på, kommer vi gerne ud og giver uforpligtende råd og vejledning til netop Deres produktion.

 

Læs mere om vores automatiske eller manuelle vejesystemer

Mere end 40 års erfaring

Bent Nygaard Elektronik har mere end 40 års erfaring med udvikling, konstruktion og levering af kundespecifikke etiketteringsløsninger til produktionsindustrien.

Vores løsninger er nøje tilpasset den enkelte produktion, hvor vi har særligt fokus på funktionalitet, brugervenlighed og stabilitet.

Ved at anvende vores egne maskiner, kan vi imødekomme kunden med de ønsker og kravspecifikationer, som er gældende for den aktuelle produktion.

Ved enhver opgave, uanset størrelse, vejleder vi kunden i forskellige løsningsmuligheder samt giver et uforpligtende tilbud på en samlet løsning.

Fleksible serviceaftaler

Vores etiketteringsløsninger er konstrueret med komponenter i høj kvalitet og vi ved, at de holder i mange år. En etiketteringsløsning, som ofte kører mange tusinde etiketter i løbe af en dag, bliver dog slidt og skal med jævne mellemrum serviceres.

Vi har ikke dyre og kompliceret serviceabonnementer, men tilbyder alle vores kunde en fleksibel serviceaftale.

En serviceaftale fra Bent Nygaard Elektronik tager udgangspunkt i det enkelte system og kan altid til- og fravælges. Vores tekniker udfører service på aftalt tidspunkt og noterer brugte materialer samt timeforbrug, hvilket efterfølgende fremsendes så kunden altid kan følge med i det udførte arbejde.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende overslag på netop jeres system fra Bent Nygaard Elektronik.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.