Etiketmaskine
Færdigretter, pølseformede
ESC_2085_full b1200

Påsætning af selvklæbende etiket rundt om produktet

Automatisk påsætning af etiket helt eller delvist rundt om produktet.

Ved Bent Nygaard Elektronik A/S producerer vi vores maskiner, så de passer direkte til kundens behov og produkter, hvorved vi sikrer den bedst mulige løsning og kapacitet.

Vores systemløsning til automatisk påsætning helt eller delvist rundt om et produkt (WA etikettering), består af vores etiketdispenser monteret sidevejs samt et rotationssystem valgt til det specifikke produkt.

Vi har lavet systemer til WA etikettering af koniske bøtter, runde cylindriske produkter, små bægre, færdigretter i pølseform m.m.

WA-etiketteringen gør det muligt at påsætte fortrykte eller printet etiketter helt eller delvist rundt om produktet ved brug af vores etiketdispensere.

Med vores rotationssystemer og forskellige påsætningsapplikatorer kan vi påsætte selv de længste etiketter meget præcist selv ved høje kapaciteter.

Med en etiketteringsløsning fra Bent Nygaard Elektronik A/S er De sikret en stabil etikettering samt et system, hvor kun minimal service og vedligehold er påkrævet.

Vi leverer den samlede løsning, hvilket betyder, at kunden kun skal forholde sig til én leverandør hvad angår maskiner, mekanik, software og service.

Se eksempler af vores WA etiketteringsløsninger til venstre.

Har De brug for vejledning til at vælge det rigtige system, eller andre spørgsmål, så kontakt os her >>


  • Automatisk WA etikettering
  • Fortrykte etiket med dato/batchmærkning, DS7-serien
  • Print i et frit etiketlayout fra Codesoft eller Nicelabel, DS8-serien
  • Konstrueret ud fra opgaven
  • Designet til brug i fødevareindustrien
  • Rotationssystem vælges ud fra produktet
  • Stort tilbehørsprogram

 Kontakt os her >>