Automatisk kasseetikettering med selvklæbende etiketter.

Vi har systemer til automatisk påsætning af etiket på siden, top, bund eller gavl af kassen.

Ved Bent Nygaard Elektronik A/S producerer vi vores maskiner, så de passer direkte til kundens behov og produkter, hvorved vi sikrer den bedst mulige løsning og kapacitet.

Vore systemer til automatisk kasseetikettering og mærkning består enten af en etiketdispenser til påsætning af fortrykt etiket eller en automatisk etiketprinter, som påsætter den aktuelle etiket (Print & Apply).

Alle maskiner er fra egen produktion, og sjældent er to løsninger ens, da de konstrueres efter kundernes behov og kassedimensioner.

Se eksempelvis afsnittet under automatiske etiketprintere, hvor flere af maskinerne kan implementeres direkte ved siden af et eksisterende transportbånd.

Systemerne her på siden er eksempler på komplette løsninger med transportbånd og etiketprinter/dispenser, som er monteret vandret til sideetikettering af kasser.

Alle vores automatiske etiketprintere kan kombineres med vores serie af checkvejere, hvilket giver mulighed for fx en opvejning af kassen efterfulgt af en kasseetiket med angivelse af vægt, GS1 stregkode m.m.

Se billeder af udvalgte løsninger nedenfor og kontakt os allerede i dag, hvis der er brug for vejledning eller et uforpligtende tilbud på en etiketteringsløsning til netop Deres emballage.

citat ikon
Som et ekstra plus kan vi nu nemt og hurtigt ændre på de små historier, vi gerne vil fortælle på etiketterne, hvor de tidligere var fortrykte.”

Hos Bent Nygaard Elektronik er de gode til at lytte til vores behov og leverer effektive løsninger der virker – hver gang!
Torben von Dippe, pakkemester
Hanegal

Etiketdispenser til fortrykte etiketter

Etiketdispenseren model BNY DS7120S er en af grundkernerne i vores systemløsninger, og kan, ligesom vores andre maskiner, monteres med en automatisk applikator afhængig af opgaven.

Modellen er konstrueret til brug med fortrykte etiketter og leveres i en højre- eller venstrevendt model (højrevendt model vist på billedet). Som standard har den plads til ø320 mm etiketruller og har et eksternt betjeningspanel, som gør det muligt at indstille forskellige parametre, hvor det giver bedst mening for operatøren.

– Etiketbredde op til 6″ (150 mm)

– Mulighed for intermitterende trykværk til simpel dato/batch mærkning

– Kan anvendes til alle typer af etiketter

– Interne registre til forskellige etiketformater

– Kan anvendes til top- bund eller sideetikettering

– Diverse sensorer til etiketovervågning samt I/O til encoder

BNY etiketprinter til Print Apply løsninger

Til Print Apply løsninger, hvor hver enkelt kasse skal mærkes individuelt, anvender vi vores egen industriprinter model BNY TH112e-A.

Etiketprinteren kan leveres med forskellige automatisk etiketapplikatorer, herunder stempel-, luft- og vakuumbåndsapplikatorer.

Som standard leveres den med en printopløsning på 200/300 dpi og har mulighed for internt lager til etiketdata.

Printeren kan leveres med 4″ printbredde (102 mm) op til 300 dpi, samt 6″ printbredde (152 mm) med 200 dpi.

– 200/300 dpi termo printhoved som standard

– Intern lagring af etiketdata (option)

– Kan anvendes til top- bund-, eller sideetikettering

– Etiketlayout fra designprogrammet Codesoft

– Printer og påsætter aktuel etiket.

 

Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.