Manuel vægt- og prismærkning

Vores manuelle vejesystemer finder ofte anvendelse i mindre produktioner, hvor der typisk skal printes en vægt- eller prisvariabel etiket.

Systemerne bygges op af industrielle vægte i høj kvalitet samt vores egne etiketprintere TH112e-B (4″ printbredde) eller TH160e-B (6″ printbredde). Systemet er godt udbredt i den danske fødevareindustri og kan kombineres og udbygges med flere printere efter behov.

Etiketprinteren kan fås med et 16 GB internt lagermodul, så etiketterne kan gemmes/hentes lokalt i printeren. Det gør systemet uafhængigt af on-line opkobling til server og sikrer dermed kontinuert drift ved nedbrud af netværk etc.

Datagrundlaget til etiketdesignet dannes i designprogrammet Codesoft, ligesom vi kan tilbyde vores egne driftsprogrammer tilpasset Deres behov.

Ofte sætter vi systemerne sammen på et pakkebord eller pakker printerne ind i et kabinet med udtræk, så de er godt beskyttet ved daglig rengøring. Vi tilbyder gerne et chassis, som er konstrueret efter pladskrav i den aktuelle produktion.

Har De brug for et manuelt vejesystem så kontakt os i dag og hør om mulighederne.

BNY etiketprinter model TH112e-B

Til de manuelle vejesystemer anvender vi vores egen etiketprinter med 4″ eller 6″ printbredde. Etiketprinteren kan leveres som vist på billedet (dispenserende model) eller med omruller.

Som standard har den en printopløsning på 200 / 300 dpi og kan printe tekst, grafik, stregkoder fra et etiketlayout dannet i Codesoft. Printeren integreres med den medfølgende industrivægt og udgør således et samlet system.

– BNY model TH112e-B (4″ model vist på billedet)

– Print med 200 / 300 dpi opløsning

– Etiketter hentes fra PC via betjeningspanelet

– Opret flotte etiketter med ledetekster i Codesoft

– Optioner såsoom internt lagermodul, omruller og ¨Label Taken¨ sensor.

– Kraftigt chassis i aluminium samt kapsling i rustfri stål

– Printhastighed op til 150 mm/sek. uanset tekstmængde

 

 

Industrivægte i høj kvalitet

Vi vælger og rådgiver omkring den korrekte vægt til opgaven, herunder størrelse på vejeplatform, single eller dual range samt kapslingsklasse.

Vægtene er ikke af egen konstruktion, men ligesom vores andre systemer, har de kapsling i rustfri stål og er udelukkende baseret på kvalitetskomponenter, hvilket gør dem særdeles velegnet til brug i industrien.

Selve chassis til det manuelle vejesystem konstrueres omkring vægten og ved større systemer (kassevejning) kan vi evt. supplere vejeplatformen med en passiv rullebane for at undgå tunge løft.

 

Mest solgte modeller:

– Platform (mm): 250 x 300, 410 x 410 samt 600 x 600

– Vejeområde (kg): maks kapacitet 3 – 30 kg, single/dual range

– Vægte leveres verificeret ab fabrik

– Mulighed for andre størrelser og maks kapaciteter

Kontakt os i dag og lad os sammen finde en vægt, som passer til netop Deres produktion.

 

citat ikon
Driftsikkerheden er imponerende, men skulle uheldet alligevel være ude, glæder vi os over, at Bent Nygaard Elektronik har den rigtige holdning til service og kundebetjening.
Svend Andersen, Mejerichef
Them Andelsmejeri
Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.