Eksperter i etiketteringsløsninger

Bent Nygaard Elektronik udvikler, fremstiller og leverer anlæg og totalløsninger til vejning, etikettering og datahåndtering primært til fødevareindustrien. Vores styrker i et samarbejde er den præcision, driftssikkerhed, og fleksibilitet, der ligger i vores leverance af veje- og etiketteringsløsninger. Robustheden og fleksibiliteten i vores produkter gør dem anvendelige til mærkning og vejning i den øvrige produktionsindustri.

Præcision

Kvaliteten af den elektronik, vi bruger i vores løsninger, er altafgørende for resultatet af vores kunders vejeresultater, og ikke mindst at resultaterne er kontinuerligt præcise og nøjagtige i processerne.

Driftsikkerhed

Valget af maskiner og software, som vi udvikler til løsningerne, er af altafgørende betydning for kundernes produktivitet. Sammen med efterfølgende servicering og vedligeholdelse af anlæggene sikrer vi kunden en optimal driftssikkerhed.

Fleksibilitet

Vores evne til at sætte os grundigt ind i kundens behov og være fleksible i forhold til at kunne integrerer nye løsninger ind i bestående produktionsmiljøer er en ultimativ forudsætning.

Vores styrker er din sikkerhed for en optimal veje- og etiketteringsløsning.


Salgs- og leveringsbetingelser >>

Registrering i Fødevarestyrelsen >>

Smileyrapporter >>