Firmaprofil

Bent Nygaard Elektronik udvikler, fremstiller og leverer anlæg og totalløsninger til vejning, etikettering og datahåndtering primært til fødevareindustrien. Vores styrker i et samarbejde er den præcision, driftssikkerhed, og fleksibilitet der ligger i vores leverance af veje- og etiketteringsløsninger. Robustheden og fleksibiliteten af vore produkter, gør dem ligeledes anvendelige til mærkning og vejning i den øvrige produktionsindustri.

Præcision

Kvaliteten af den elektronik vi bruger i vores løsninger er altafgørende for resultatet af vores kunders vejeresultater og ikke mindst at resultaterne er kontinuerligt præcise og nøjagtige i processerne.

Driftsikkerhed

Valget af maskiner og software som vi udvikler til løsningerne er ligeledes af altafgørende betydning for kundernes produktivitet. Sammen med efterfølgende servicering og vedligeholdelse af anlæggene sikrer vi kunden en optimal driftssikkerhed.

Fleksibilitet

Vores evne til at sætte os grundigt ind i kundens behov og være fleksible i forhold til at kunne integrerer nye løsninger ind i bestående produktionsmiljøer er en ultimativ forudsætning.

Vores styrker er din sikkerhed for en optimal veje- og etiketteringsløsning.


Salgs- og leveringsbetingelser >>

Registrering i Fødevarestyrelsen >>

Smileyrapporter >>