Ekspertise indenfor etiketterings- og vejesystemer

Bent Nygaard Elektronik udvikler, fremstiller og leverer anlæg og totalløsninger til vejning, etikettering og datahåndtering primært til fødevareindustrien. Alle vores maskiner er udviklet og produceret i Løsning, nær Hedensted, på den måde kan vi sammen tilpasse maskinen efter dine ønsker og behov, under hele forløbet. Vi har strenge krav til alle vores maskiner, vi ønsker at de har en høj holdbarhed, nem betjening og en høj funktionalitet. Når i modtager jeres kommende produkter tilbyder vi selvfølgelig også service af dem, så dine produkter altid spiller og performer på bedste mulig måde. Læs mere om vores serviceaftaler.

Vores styrker i et samarbejde er  præcision, driftssikkerhed, og fleksibilitet, der ligger i vores leverance af veje- og etiketteringsløsninger. Robustheden og fleksibiliteten i vores produkter gør dem ligeledes anvendelige til mærkning og vejning i den øvrige produktionsindustri.

 

Præcision

Kvaliteten af den elektronik, vi bruger i vores løsninger, er altafgørende for resultatet af vores kunders vejeresultater, og ikke mindst at resultaterne er kontinuerligt præcise og nøjagtige i processerne.

 

Driftsikkerhed

Valget af maskiner og software, som vi udvikler til løsningerne, er af altafgørende betydning for kundernes produktivitet. Sammen med efterfølgende servicering og vedligeholdelse af anlæggene sikrer vi kunden en optimal driftssikkerhed.

 

Fleksibilitet

Vores evne til at sætte os grundigt ind i kundens behov og være fleksible i forhold til at kunne integrerer nye løsninger ind i bestående produktionsmiljøer er en ultimativ forudsætning.

Vores styrker er din sikkerhed for en optimal veje- og etiketteringsløsning.

 

Salg og leveringsbetingelser >>

Registrering i fødevarestyrelsen >>

Smileyrapporter >>

Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.