Service af maskiner fra Bent Nygaard Elektronik

Hos Bent Nygaard Elektronik A/S binder vi ikke vores kunder til faste og komplicerede servicekontrakter – i stedet tilbyder vi en serviceaftale, som til enhver tid kan bringes til ophør, eller laves om hvis I ønsker dette.

Formålet med aftalen er en regelmæssig service og vedligeholdelse af maskinerne, så du sikrer at maskinerne altid kører uden problemer. Hos Bent Nygaard Elektronik A/S har vi mere end 40 års erfaring med udvikling og levering af bl.a. etiketteringsløsninger og prismærkningsmaskiner til produktionsindustrien. Vi kender derfor vores maskiner rigtig godt, og ved hvordan vi kan optimere dem på bedste måde, og holde produktionen kørerne.

Aftalen tager altid udgangspunkt i de pågældende maskiner/systemer og serviceintervallet bestemmes ud fra dette. På denne måde sikre vi at I får den bedste serviceløsning, uden uforudsigelige udgifter og uheldige nedbrud.

Efter et servicebesøg fremsendes en rapport, som udspecificerer det udførte arbejde og brugte materialer, så kunden altid kan følge med i det udførte arbejde og undgår dyre komplicerede serviceabonnementer.

Vi kontakter altid kunden i god tid inden et servicebesøg.

Kontakt os i dag for at hører mere om vores produkter og vores serviceaftaler.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.