Nicelabel design software

Opret etiketter uden behov for træning eller tidligere erfaring.

Nicelabel Designer anvender en brugerflade, som er magen til Microsoft Word og kan derfor anvendes af alle. Anvend en pre-defineret skabelon eller opret eget design på blot få minutter uden behov for tidligere erfaring eller træning.

Det brugervenlige system gør det nemt for operatøren at oprette professionelle etiketter med tekst, stregkoder, grafik og integration med databaser og tabeller via interne guider, som viser og vejleder step-by-step.

Alle skabeloner er universielle således, at den samme skabelon kan anvendes til forskellige printere med forskellige opløsninger. Dette betyder ganske enkelt, at der er færre etiketlayouts at holde styr på.

Nicelabel har udover en intuitiv brugerflade flere indbygget værktøjer, som minimerer fejl ved indtastning af variable felter, hvilket minimerer tidsforbrug for krydstjek og værre endnu, tilbagekaldelse af varer pga. forkert mærkning.

Nicelabel tilbydes i flere versioner som spænder fra en freeware til SATO printere samt større udgaver til mere komplekse løsninger. Uanset hvilket behov i har Nicelabel en version, som passer til jeres behov. Klik på linket nedenunder for at finde den version, som passer til jeres behov.

Læs mere om fordelene ved Nicelabel på deres hjemmeside her >>

Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud eller hvis der er brug for vejledning.

 

Tilmeld nyhedsbrev
×
Tilmeld nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at vi må sende relevante nyheder omkring virksomheden samt vores produkter.
Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.