Checkvejere til industrien

Bent Nygaard Elektronik A/S konstruerer og producerer checkvejere til brug i produktionsindustrien med et primært fokus på fødevarebranchen.

Maskinerne er inddelt i to hovedgrupper, CWI-serien til intern vejning og proceskontrol, samt CWM-serien som er vores typegodkendte serie.

CWI-serien

CWI-serien giver en større konstruktionsfrihed, da den ikke er typegodkendt. Alligevel overholder de samme tolerancekrav, som der stilles til den typegodkendte serie.

CWI-serien anvendes til det vi kalder for intern proces kontrol. Benyt fx en CWI checkvejer til kontrolvejning af emballage for fyldningsfejl og undgå dyre reklamationer.

Mulighederne med CWI er mange og kan kombineres med rejektstationer, feedback systemer m.m. Vi laver checkvejerne så de passer til kundens specifikationer.

CWI-checkvejerne leveres med kapacitet op til 60 kg.

CWM-serien

CWM-serien er godkendt efter MID-direktivet og må danne grundlag for e- og opvejning i hele EU. Verifikation bliver udført af FORCE, som giver en ekstra sikkerhed for at tolerancekravene overholdes.

Denne serie anvendes i større produktioner, hvor der er behov for automatisk op- eller e-vejning af produkter.

Checkvejeren kan kombineres med vores automatiske etiketprintere til påsætning af pris- eller vægtetiket med variabel information.

CWM-checkvejerne leveres med kapacitet op til 60 kg.

Generelt om de to serier

Både vores interne og typegodkendte modeller vejer emnerne uden stop (dynamisk vejning), og med en robust konstruktion er de særdeles velegnet til brug i produktionsindustrien, hvor der er høje krav til kvalitet og præcision.

Vi kan tilbyde diverse software til statistik og datahåndtering for begge serier, og da de konstrueret, produceret og testet in-house kan vi tilbyde hurtig responstid og on-site service landsdækkende service.

Læs mere om de to serier herunder og kontakt os gerne, hvis vi kan hjælpe og vejlede med opgaver indenfor automatisk vejning.

 Kontakt os her >>